středa 24. listopadu 2010

Věděli jste, že ...

To byla moje oblíbená rubrika už od dob časopisu s příběhy Mickeyho Mouse a Kačera Donalda. Jak to ti redaktoři věděli, že jsem tu jejich informaci opravdu neznala?!

Teď jsem byla překvapená znova.

Americké ženy používají v 97,342% jen tuhé deodoranty.


Děs! Šok! Hrůza! A navíc zjištěno na vlastní kůži v 5 drogeriích. Smutné desetidenní výročí amerického pobytu.

4 komentáře:

Amara řekl(a)...

Broučku, tak to buď ráda, že jsi neletěla do Japonska. Tam bys totiž na antiperspirant v drogerii nenatrefila vůbec! Ne, že by Japonci byli čuňata. Ne, že by se nepotili. Oni prostě nesmrdí! Zázrak.

Mimochodem, když už prolízáš ty regály s tímto zbožím... potřebovala bych vědět, jestli taky všechny obsahujou aluminium chlorohydrate, jako u nás. Páč to prej způsobuje rakovinu. Dík a nepospíchám na to, stačí až zas půjdeš někdy kolem :-)

Anonymní řekl(a)...

Markétko, doporučuji http://www.lushcz.cz/e-shop/katalog/66-deodoranty.html

Já přemýšlím nad tím pudrem, jinak Terez, LUSH tam určitě najdeš, takže kdyby náhodou..

Zatím jsem deo nezkoušela, ale kamarádka je z nich úplně nadšená.

Jinak by se Vám cekově mohla tato společnost líbit, dámy. Já zatím používám čistítko na obličej od nich, odličovač, pleťovou vodu a kondicionér. Ceny se zdají vyšší, ale v souvislosti s kvalitou, filozofií firmy a množstvím vychází výrobky cenově lépe. A navíc josu příjemné... ;) Když budeš něco od nich chtít, ozvi se na mail, dovezu, v ČR mají zatím jen obchod.

Abee

Amara řekl(a)...

Abee, moc pěkný, ale na pudr chybí recenze, co? Nechceš jí tam přidat?

TG řekl(a)...

Abee, děkuju za odkaz, mrknu se po tom v obchodě! A Markétko, složení je stejný jako v Česku, protože jsem sáhla po známé značce (DOVE), takže žádné polepšení...